Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El primer equip del CD la Concòrdia derrota el Ciutat de Torrent (3-6)

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia va guanyar el cap de setmana per 3 a 6 a la pista del Ciutat de Torrent. Les de la nostra població van fer un partit molt complet. El Ciutat de Torrent va marcar primer, però les de Tati Torres van reaccionar molt bé i, al descans, ja dominaven per un clar 1 a 5 amb dos gols d’Estefa, un d’Esther, un d’Anna i un en pròpia porta de les locals.

A la segona part, Sandra va marcar l’1 a 6 i el Ciutat de Torrent va maquillar el resultat amb dos gols.

La Concòrdia ocupa la quarta posició amb 42 punts. El líder és el Teldeportivo amb 47 punts, seguit del Joventut Elx amb 43 i del San Isidro amb 42. Dissabte, el conjunt llagostenc jugarà el darrer partit de la temporada a casa contra el Santa Rosa, que és el cuer, en l’antepenúltima jornada de lliga.

Publicitat

Publicitat

Més notícies