Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Morada la Llagosta va respondre divendres els dubtes sobre la Llei de la Dependència

Qui, com i quan pot una persona acollir-se a la Llei de la Dependència va ser el centre de la conferència organitzada divendres per Morada la Llagosta. La nova entitat de la nostra localitat va comptat amb María Ramos, treballadora social i veïna de la Llagosta, que va explicar els detalls d’aquesta llei.

Després de la xerrada, les persones assistents van poder preguntar sobre diverses qüestions relacionades amb el tema. La intenció era fer un acte dinàmic i pràctic, que ajudés a resoldre dubtes.

Aquesta ha estat la primera xerrada organitzada per l’associació Morada la Llagosta. La intenció de l’entitat és fer una xerrada al trimestre. La de divendres passat es va desenvolupar a la sala de conferències del Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies