Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

Els dos sèniors del FS Unión Llagostense s’asseguren l’ascens

Sènior A del FS Unión Llagostense.
Sènior A del FS Unión Llagostense.

Els dos conjunts sèniors del Fútbol Sala Unión Llagostense es van assegurar el cap de setmana l’ascens. El primer equip puja a la màxima categoria de la Federació Catalana de Futbol Sala, la Lliga Nacional Catalana, mentre que el segon ho fa a la Primera Nacional Catalana.

El sènior A va guanyar ahir a la pista del Lloret Esportiu per 1 a 5 i es va assegurar matemàticament l’ascens a falta de quatre jornades per acabar la lliga al grup B de la Primera Nacional Catalana. Els de José Manuel Poyato van fer un partit molt complet. Al descans, ja guanyaven per 1 a 4. A la segona part, van sentenciar amb un cinquè gol. David Martín va marcar dos gols i Marc Fábregas, David Soria i José Ángel, un cadascun.

La Unión Llagostense és el líder amb 55 punts, set més que el segon, el Porqueres. Dissabte, els llagostencs rebran la visita del Joves de Vidreres i podrien proclamar-se ja campions de lliga si guanyen i el Porqueres perd.

Per la seva part, el sènior B ja és nou equip de la Primera Nacional Catalana després de guanyar ahir a la pista del Lloret Esportiu B per 4 a 5. Els de la nostra localitat són líders del seu grup amb 43 punts. El proper cap de setmana, jugaran a casa contra el Llinars, que és el desè classificat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies