Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA

Lloret Esportiu – Unión Llagostense
El primer equip del FS Unión Llagostense té aquest cap de setmana la primera oportunitat d’assegurar-se matemàticament l’ascens. Els llagostencs buscaran el triomf davant d’un equip que lluita per no baixar.

Lloret Esportiu B – Unión Llagostense B
El sènior B del FS Unión Llagostense jugarà diumenge a la pista del Lloret Esportiu B. Els llagostencs són segons amb 40 punts, mentre que el Lloret Esportiu B és vuitè amb 28.

Ciutat de Torrent – Club Deportivo la Concòrdia
El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia visita aquesta jornada la pista del Ciutat de Torrent amb l’objectiu de sumar una nova victòria. L’equip que entrena Tati Torres ocupa la tercera posició amb 39 punts, mentre que el seu proper rival és setè.

HANDBOL

Sarrià – Joventut Handbol la Llagosta
El sènior masculí A del Joventut Handbol la Llagosta visita la pista del Sarrià amb l’objectiu d’assegurar-se la permanència. Els llagostencs són desens amb 20 punts i el Sarrià, sisè amb 23.

Tarragona – Handbol Club Vallag
Després d’assegurar-se l’ascens, els de Pedro Iglesias, que són tercers, visiten la pista del Tarragona, que és antepenúltim.

Joventut Handbol la Llagosta B – Sant Joan Despí C
El sènior B del Joventut Handbol, ja sense opcions d’ascens, ocupa la cinquena posició amb 29 punts, mentre que el Sant Joan Despí C és setè amb 23. El partit es disputarà demà dissabte (17.30 hores) al Pavelló Antonio García Robledo.

Joventut Handbol la Llagosta femení – Parets
El sènior femení del Joventut Handbol rebrà demà (19.45 h) al Pavelló Antonio García Robledo la visita del Parets en un nou partit de la Copa Federació.

FUTBOL

Canovelles – Club Esportiu La Llagosta
El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta jugarà aquest cap de setmana al camp del Canovelles B. Els llagostencs són setens amb 42 punts i el Canovelles B, onzè amb 21.

Viejas Glorias – Sant Quirze
El Viejas Glorias, que suma dues victòries seguides, jugarà demà a casa (17 h) contra el Sant Quirze. Els dos equips estan situats a la part alta de la classificació.

JUDO
Daniel Buendía, del Club Judo-Karate la Llagosta, prendrà part aquest cap de setmana en la fase sector de Llevant del Campionat d’Espanya de judo. L’objectiu del llagostenc és aconseguir classificar-se per a la fase final.

ESCOLES INICIACIÓ ESPORTIVA

Futbol sala
Tots els partits es disputaran a ca n’Arimon.
El benjamí masculí jugarà contra l’Estació de França.
El benjamí femení s’enfrontarà a Les Planes.
L’aleví masculí tindrà com a rival el Sant Vicenç.

Handbol
L’aleví masculí jugarà demà contra el Laietà.

Bàsquet
L’infantil mixt descansarà.

 

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies