Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

La Cursa de Gegants arriba aquest dissabte a la segona edició

1a cursa gegantsAquest dissabte se celebra la segona Cursa de Gegants de la Llagosta. L’acte, organitzat per la Colla Gegantera de la nostra localitat, servirà de preàmbul a la prova atlètica Els 10 de la Llagosta, que tindrà lloc diumenge.

L’activitat començarà amb la plantada de gegants, a les 17 h a l’avinguda de l’Onze de Setembre. Mitja hora més tard, la comitiva es traslladarà fins al carrer de l’Estació, a l’alçada de l’Institut Marina.

A les 18 h, està previst que comencin les curses. En total, es faran quatre proves: la de nens i nenes amb capgrossos, la de gegantons i gegantones, la cursa de gegants i la de gegantes i bitxos. La festa finalitzarà aquest any amb una novetat, el concert dels Folkats de l’Ala, que començarà a les 20 h.

La segona edició de la Cursa de Gegants de la Llagosta estarà marcada per l’embaràs de la Blanqueta, que ja es troba en el quart mes de gestació. La geganta de la nostra localitat no prendrà part a la prova, però estarà present per animar la seva colla.

A la cursa està previst que participin les colles de Canovelles, Lliçà d’Amunt, Vilanova del Vallès, Gualba, la Concòrdia de Sabadell, Hostalets de Balenyà i, evidentment, la Llagosta.

L’activitat també servirà per fer un gran recapte d’esmorzars i berenars infantils, com ara cereals, cacau en pols, crema de cacau, galetes, sucs, batuts… La recollida la faran membres de l’Associació de Voluntariat Social REMS.

La Colla Gegantera també realitzarà l’acte de lliurament de premis del Concurs de fotografies d’Instagram #lallagostaesgegant16, que es va convocar per la Trobada Gegantera celebrada el 13 de març.

Publicitat

Publicitat

Més notícies