Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense pot aconseguir l’ascens el cap de setmana

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense té el proper cap de setmana la primera oportunitat d’assegurar-se matemàticament l’ascens a la màxima categoria de les competicions que organitza la Federació Catalana de Futbol Sala. Els llagostencs pujaran segur si guanyen diumenge a la pista del Lloret Esportiu, que s’està jugant el descens. Si empaten o perden, asseguraran l’ascens també aquesta jornada si l’Olimaja no guanya.

Ara mateix, a falta de cinc jornades per acabar la lliga i amb quinze punts encara en joc, els de José Manuel Poyato són primers al grup B de la Primera Nacional Catalana amb 52 punts. Segon és el Tiana B amb 45 punts, empatat amb el tercer, el Porqueres, i quart és l’Olimaja amb 38 punts. Només pugen els dos primers classificats i el Tiana B queda descartat perquè el seu primer equip ja juga a la categoria superior. La Unión Llagostense treu 14 punts de diferència a l’Olimaja i, per assegurar-se l’ascens aquesta jornada, necessita treure-li com a mínim 13 punts. Amb 12 no seria suficient de moment, perquè en el partit de la primera volta l’Olimaja va derrotar els llagostencs i encara s’ha de jugar l’enfrontament de la segona volta. No obstant això, les combinacions són molt favorables als de la nostra localitat, que tenen moltes opcions de ser campions de lliga abans de la finalització del campionat.

D’altra banda, el sènior B del FS Unión Llagostense jugarà diumenge a la pista del Lloret Esportiu B. Els llagostencs són segons amb 40 punts, mentre que el Lloret Esportiu B és vuitè amb 28.

Publicitat

Publicitat

Més notícies