Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Un conte de l’alumnat de l’Oficina de Català, semifinalista al concurs Contes del món

Il·lustració del conte
Il·lustració del conte.

El conte elaborat per l’alumnat del curs Elemental 3 de l’Oficina de Català de la Llagosta és un dels semifinalistes del certamen Contes de món, convocat per l’associació COMSOC–Comunicació Social. El relat presentat porta per títol Ufanosa.

El concurs Contes del món vol contribuir al coneixement de les realitats socials de les diferents cultures del planeta. Els participants al certamen han hagut de crear una història, enregistrar-la, elaborar una il·lustració i penjar-la al portal de Contes del món. Amb aquest certamen, els organitzadors també pretenen estimular la recuperació de la memòria col·lectiva, motivar als estudiants a fer-se seves les noves tecnologies i potenciar la tradició oral, entre d’altres objectius.

El certamen té diverses categories tant infantils i juvenils com d’adults. A la setena edició del concurs s’han presentat un total de 154 contes. El jurat ha escollit 50 semifinalistes, entre ells l’escrit pels sis alumnes del curs Elemental 3 de l’Oficina de Català de la Llagosta, que han participat a la segona categoria d’adults.

Ara, els oients dels contes seran els que decidiran quins seran els 27 contes que formaran part del llibre i el CD que editaran els organitzadors. Per votar només cal escoltar el conte, que es troba al web www.contesdelmon.org i compartir el conte a les xarxes socials Twitter o Facebook.

Publicitat

Publicitat

Més notícies