Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Reunió entre els ajuntaments de la Llagosta i de Terrassa sobre habitatge social i pobresa energètica

Cf6EBEHW8AAxrtm
Fotografia cedida per l’Ajuntament de Terrassa.

Representants de l’Ajuntament de la Llagosta van mantenir ahir una reunió amb la regidora de Polítiques Socials d’Habitatge del Consistori de Terrassa, Lluïsa Melgares, i tècnics municipals per conèixer les accions que està portant a terme aquest municipi en matèria d’habitatge social i pobresa energètica. Els responsables municipals de la Llagosta van prendre nota de cara a la seva aplicació futura a la nostra localitat.

A la trobada, que va tenir lloc a l’Ajuntament de Terrassa, van assistir dos edils de la Llagosta (el regidor d’Habitatge, Jordi Jiménez, i la regidora de Serveis Socials, Antonia Illescas), a més de dos tècnics municipals.

El Consistori de Terrassa ha estat pioner en la sanció a bancs per tenir pisos buits i també a aconseguir la cessió d’habitatges d’entitats financeres per a lloguer social.

Publicitat

Publicitat

Més notícies