Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

El CE la Llagosta reprèn la lliga contra el Canovelles B

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta reprèn la competició després d’una jornada de descans. Els llagostencs visiten dissabte a les 16 hores el Canovelles B, que ocupa l’onzè lloc.

L’equip d’Humberto Velasco afronta la recta final de la temporada sense res en joc. Quan falten cinc jornades per acabar l’actual curs, la Llagosta ocupa el setè lloc amb 42 punts. La distància amb la promoció d’ascens, que ocupa el Can Mas Ripollet al segon lloc, és de 9 punts. El líder, la Lourdes es podria proclamar campiona aquest cap de setmana amb una victòria.

D’altra banda, el cos tècnic que encapçala Humberto Velasco ja ha començat les converses de renovació amb la directiva el club. A final de temporada, es decidirà si es continua l’actual projecte per completar una segona temporada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies