Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El sènior A del Joventut Handbol es complica la permanència

El sènior masculí A del Joventut Handbol la Llagosta va perdre dissabte contra un rival directe per la permanència, el Manyanet B, per 30 a 33. Els llagostencs es compliquen la salvació, tot i que, a falta de dues jornades, segueixen fora dels llocs de descens directe de la Segona Catalana.

L’equip de Xavi Canalejas es va mostrar superior durant la primera part i va aconseguir un avantatge màxim de set gols, però aquest es va escurçar al descans fins als quatre. A la represa, el Manyanet B va ser millor i va capgirar el marcador. La derrota deixa el conjunt llagostenc al desè lloc amb 20 punts, els mateixos que el seu botxí, el Manyanet B, que és onzè en plaça de descens directe.

Per evitar les places de descens directe, el Joventut Handbol necessita sumar els mateixos punts que el filial del Manyanet. Tot i que, en acabar la temporada, la desena posició podria ser un descens compensat. L’objectiu del conjunt llagostenc és quedar vuitè o novè. Ara mateix ocupen aquestes posicions el Gavà B i el Fornells, respectivament, amb 21 punts.

El dos propers partits de l’equip llagostenc seran aquest cap de setmana, a la pista del Sarrià, que és sisè amb 23 punts, i el 23 d’abril, a casa contra el Bordils C, que és el tercer classificat.

Per la seva part, el sènior B del Joventut Handbol va perdre dissabte per 29 a 18 contra la Salle Montcada. El conjunt llagostenc, sense cap opció d’ascens, ocupa el cinquè lloc de la Tercera Catalana amb 29 punts. El proper partit serà dissabte contra el Sant Joan Despí C.

Per la seva banda, el sènior femení va perdre en la segona jornada de la Copa Federació, al grup D, contra el Sarrià-Riudellots per 17 a 14. Les llagostenques ocupen el tercer lloc amb 2 punts. El següent partit serà dissabte contra el Parets.

Pel que fa a la base, vuit jugadors van participar diumenge a Barberà en una jornada de tecnificació. En concret, van estar presents en aquesta cita Pau Zamora, Román, Álvaro, Héctor, Albert, Pau López, Óscar i Eric.

El mateix diumenge, al Pavelló Antonio García Robledo, altres dues jugadores del club, Ariadna Muñoz i Carla Alcalde, van prendre part en una jornada de tecnificació infantil femenina.

Publicitat

Publicitat

Més notícies