Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

El Club Judo-Karate la Llagosta suma dos bronzes al català sub-15 de Manresa

Nathan Rico i Kaisan Molina, del Club Judo-Karate la Llagosta, van penjar-se una medalla de bronze cadascun al Campionat de Catalunya sub-15 de judo, disputat dissabte. La competició va tenir lloc a Manresa i van prendre-hi part set judokes del club llagostenc.

Les dues medalles llagostenques van ser en la mateixa categoria, de més de 66 quilos. Tant Rico com Molina van intentar plantar-se en la final, però no van poder i van guanyar el combat pel bronze. També va lluitar pel metall de bronze Asier Gil, però va perdre el combat decisiu per problemes físics.

D’altra banda, aquest cap de setmana Daniel Buendía, del Club Judo-Karate la Llagosta, prendrà part en la fase sector de Llevant del Campionat d’Espanya de judo amb l’objectiu de classificar-se per a la fase final.

Publicitat

Publicitat

Més notícies