Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Antonio García i Espanya es queden sense els Jocs Olímpics

La selecció espanyola d’handbol no estarà als Jocs Olímpics de Rio. Espanya va guanyar ahir Suècia en el darrer partit del Torneig Preolímpic per 23 a 25 i es va quedar a només un gol de la classificació per als Jocs Olímpics. A falta de cinc segons per al final i amb el resultat de 22 a 25, que donava el passi als espanyols, els àrbitres van assenyalar un penal a favor dels suecs, que el van aprofitar per marcar el definitiu 23 a 25. Espanya encara va poder fer un llançament des del centre de la pista, però la pilota no va entrar.

Després que es perdés els Jocs de Londres per una lesió, Antonio García Robledo tenia ara de nou l’oportunitat de ser el primer veí de la Llagosta a participar en uns Jocs Olímpics, però, malauradament, no serà així.

Espanya arribava com a favorita per obtenir una de les dues places que hi havia en joc per anar a Rio, però el Torneig Preolímpic, disputat a Suècia, va començar divendres amb una derrota sorprenent contra Eslovènia (21-24), que, al final, ha estat decisiva. Dissabte, els de Manolo Cadenas van guanyar Iran (37-23) i ahir van derrotar els amfitrions, però necessitaven guanyar per tres gols o més i només ho van fer de dos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies