Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

L’HC Vallag guanya el Tortosa B i celebra l’ascens a la Tercera Catalana Preferent

El sènior de l’Handbol Club Vallag ha celebrat l’ascens a la Tercera Catalana Preferent amb la seva afició al Pavelló Antonio García Robledo. L’equip de Pedro Iglesias s’ha imposat aquesta tarda clarament al Tortosa B (37-21). Els llagostencs necessitaven la victòria contra els tarragonins, que era el principal rival, i no han fallat. El partit guanyat dóna l’ascens matemàtic al Vallag a falta de dues jornades per acabar la fase regular de la Tercera Catalana.

IMG_3551El conjunt de la nostra localitat ha començat amb nervis els primers compassos del partit i el Tortosa B ha agafat un marge de dos gols. No ha estat fins al minut 9 quan el Vallag ha capgirat l’electrònic amb un gol d’Alejandro Ontanilla (7-6). A partir d’aquí, l’equip llagostenc ja no s’ha deixat remuntar i ha manat sempre al marcador.

El Vallag ha estat liderat per Pedro Iglesias, que ha jugat amb molèsties físiques al peu esquerre, i han destacat les aturades sota els pals de Marc Gironella en moments amb el resultat més ajustat. El màxim avantatge a la primera part ha estat de vuit gols (19-11), però els llagostencs han marxat al descans amb un resultat a favor de sis gols (20 -14).

A la represa, el Vallag ha estat millor defensivament i tan sols ha permès que li marquessin set gols. L’avantatge a l’electrònic s’ha incrementat ràpidament i a l’equador de la segona part ja guanyava de 14 gols (32-18). El tram final del partit ha estat còmode per als llagostencs i la graderia, que s’ha omplert d’aficionats, ha celebrat amb el seu equip la victòria final.

El sènior masculí del Vallag, que enguany tornava a competir després d’una temporada sense fer-ho, havia iniciat el curs sense l’objectiu de pujar. “Al principi de temporada no et planteges pujar de categoria, perquè tot és nou i molts d’aquests jugadors l’any passat eren juvenils. Però, tot i això, han respost com si fossin jugadors veterans i ha estat tot més senzill”, ha explicat en acabar el partit el jugador i entrenador, Pedro Iglesias. Per la seva part, el president del club, José Aguilera, ha remarcat la dificultat de l’ascens: “Aconseguir l’ascens en la primera temporada és magnífic. Han lluitat molt bé tots i esperem que aquest equip encara ens doni més alegries”.

Després de la botzina final, els jugadors han celebrat l’ascens dins de la pista amb càntics i també amb la seva afició. L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, que ha estat present al duel, ha felicitat al club per l’ascens de categoria.

Un cop assolit l’ascens, el Vallag intentarà ficar-se en la Final Four de final de temporada i lluitar per quedar campió de la Tercera Catalana.

IMG_3581

Publicitat

Publicitat

Més notícies