Divendres, 29 març 2024
17.2 C
La Llagosta

La prèvia

HANDBOL
Handbol Club Vallag – Tortosa B
El sènior del Vallag té demà una oportunitat molt bona per assegurar-se matemàticament l’ascens. Si els llagostencs guanyen, ja seran nou equip de la Tercera Catalana Preferent, quan encara faltaran per jugar dos partits de la fase regular. El Vallag és tercer i el Tortosa B, quart. El partit es jugarà a les 18 hores al Pavelló Antonio García Robledo.

Joventut Handbol la Llagosta – Manyanet B
El partit es disputarà demà a les 19.45 hores al Pavelló Antonio García Robledo. Els de Xavi Canalejas necessiten el triomf per allunyar-se del descens. El Joventut Handbol és desè i el seu proper rival, onzè

La Salle Montcada – Joventut Handbol la Llagosta B
El segon sènior del Joventut Handbol, cinquè, es desplaçarà demà a la pista del novè classificat.

Sarrià – Joventut Handbol la Llagosta femení
Segon partit de la Copa Federació per al sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta. El primer es va saldar amb victòria llagostenca.

FUTBOL SALA
Club Deportivo la Concòrdia – Club Natació Caldes
El sènior del Club Deportivo la Concòrdia rebrà demà a les 16.30 hores al CEM El Turó la visita del Club Natació Caldes. Les de Tati Torres són quartes amb 36 punts i les de Caldes, desenes amb 17.

Unión Llagostense descansa

Unión Llagostense B descansa

FUTBOL
Club Esportiu La Llagosta descansa

Badia – Viejas Glorias
El Viejas Glorias, que ve de golejar el Pomar i és cinquè, jugarà diumenge al camp del sisè classificat.

JUDO
El Club Judo-Karate la Llagosta participarà demà a Manresa en el Campionat de Catalunya de judo de les categories infantil i cadet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies