Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Espanya perd contra Eslovènia i es complica el passi als Jocs Olímpics

La selecció espanyola d’handbol s’ha estrenat amb derrota al Torneig Preolímpic contra Eslovènia. Espanya, amb el llagostenc Antonio García Robledo, ha perdut 21 a 24 i es complica les opcions per classificar-se per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

Espanya ha mostrat dues versions contra Eslovènia. Durant la primera part ha ofert un millor joc i ha marxat al descans amb quatre gols d’avantatge, 16 a 12. A la represa només ha marcat cinc gols i s’ha vist superada i noquejada per la selecció eslovena, que ha estat superior. El llagostenc Antonio García Robledo, que tampoc no ha tingut un bon partit com la resta de companys, no ha marcat cap gol.

Les opcions d’Espanya per aconseguir quedar entre els dos primers classificats del Preolímpic, que es disputa a Suècia fins diumenge, és guanyar els dos partits que queden i que tingui una diferència de gols favorable, en cas d’empat. Demà, juga contra Iran, la selecció més feble, a les 16.15 hores; i diumenge, contra els amfitrions, Suècia, a les 16.30 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies