Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

La Casa de Andalucía convoca el XXXIII Concurs de Cante Jondo

Moment de la final del Concurs del 2014
Moment de la final del Concurs del 2014. 

La Casa de Andalucía ja ha publicat les bases del XXXIII Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. El certamen se celebrarà del 7 de maig al 18 de juny.

El concurs presenta aquest any com a novetat la incorporació d’un nou premi. A més dels tres primers classificats i l’accèssit a un quart, els organitzadors han establert un cinquè premi. Els guardons estan dotats amb 1.000 euros per a l’artista guanyador, 600 per al segon, 400 per al tercer i 200 euros per al quart i per al cinquè classificats.

Les preliminars es disputaran els dies 7, 21 i 28 de maig i el 4 de juny. El dia 14 de maig, la Casa de Andalucía farà una pausa, ja que coincideix amb la celebració del Rocío. Totes les actuacions tindran lloc a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida. La final i el lliurament de premis es realitzarà el 18 de juny al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons. Tots els actes començaran a les 20 h.

El concurs d’aquest any estarà dedicat a José María Cabrera, que va ser membre del jurat del certamen durant una vintena d’anys. Els responsables de la Casa de Andalucía havien previst la seva assistència, però fa pocs dies va morir després d’una malaltia.

Les inscripcions al certamen ja van començar fa dies i, fins ara, hi ha inscrites vuit persones. El termini d’inscripcions finalitza el proper 30 d’abril. El nombre de participants està limitat a 25 cantaors i cantaores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies