Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

José Ramón Vera, l’autor protagonista del Club de Lectura d’abril

Un moment de la trobada. Fotografia: Biblioteca de la Llagosta.
Un moment de la trobada. Fotografia: Biblioteca de la Llagosta.

L’autor llagostenc José Ramón Vera, amb el seu llibre Autocompasión de un tonto con suerte, ha estat el protagonista aquesta tarda de la sessió del Club de Lectura del mes d’abril. L’activitat, que organitza la Biblioteca de la Llagosta un cop al mes al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí, ha comptat amb l’assistència de 22 persones.

Durant la sessió, amb una durada d’una hora i mitja, els lectors del llibre han pogut comentar amb l’autor directament diversos aspectes sobre la seva primera novel·la. Autocompasión de un tonto con suerte narra la història d’un taxista milionari i superdotat amb molta mala sort que es veu immers en diverses cites històriques, com els atemptats a les torres bessones de Nova York o l’accident del vaixell Prestige, entre altres. El llibre va ser publicat per Edicions Atlantis a finals de l’any passat.

José Ramón Vera s’ha mostrat agraït de poder compartir l’experiència del seu primer llibre i ha dit que ja pensa en una segona novel·la. L’autor llagostenc participarà el 22 d’abril a la Revetlla de Sant Jordi, que organitza la Biblioteca de la Llagosta, i, el 23 d’abril, estarà a la plaça d’Antoni Baqué per signar llibres.

La propera sessió del Club de Lectura tindrà lloc el 4 de maig i la novel·la que comentaran serà El lector del tren de las 6.27, de l’autor francès Jean-Paul Didierlaurent.

Publicitat

Publicitat

Més notícies