Sis jugadores del Joventut Handbol participaran en diverses proves de la Federació Catalana

0
116

Quatre jugadores infantils del Joventut Handbol la Llagosta han estat escollides per participar en les proves d’accés al Centre d’Alt Rendiment que la Federació Catalana d’Handbol té a la Residència Blume. Les proves tindran lloc els dies 17 d’abril i 1 de maig. Un total de 40 jugadores de tot Catalunya han estat convocades per assistir a aquestes sessions i després es farà la selecció definitiva. Està previst que sis o set noies puguin ingressar a la Residència Blume.

Les quatre jugadores del Joventut Handbol que participaran en aquestes proves són Karla García, Carla Canalejas, Yaiza Rubio i Aurea Pino.

D’altra banda, el Pavelló Antonio García Robledo acollirà diumenge de 16 a 20 hores una jornada de tecnificació de la Federació Catalana d’Handbol per a jugadores infantils amb la participació de dues esportistes del Joventut Handbol la Llagosta, Ariadna Muñoz i Carla Alcalde.

Publicitat