Dilluns, 02 octubre 2023
26.5 C
La Llagosta

Sis jugadores del Joventut Handbol participaran en diverses proves de la Federació Catalana

Quatre jugadores infantils del Joventut Handbol la Llagosta han estat escollides per participar en les proves d’accés al Centre d’Alt Rendiment que la Federació Catalana d’Handbol té a la Residència Blume. Les proves tindran lloc els dies 17 d’abril i 1 de maig. Un total de 40 jugadores de tot Catalunya han estat convocades per assistir a aquestes sessions i després es farà la selecció definitiva. Està previst que sis o set noies puguin ingressar a la Residència Blume.

Les quatre jugadores del Joventut Handbol que participaran en aquestes proves són Karla García, Carla Canalejas, Yaiza Rubio i Aurea Pino.

D’altra banda, el Pavelló Antonio García Robledo acollirà diumenge de 16 a 20 hores una jornada de tecnificació de la Federació Catalana d’Handbol per a jugadores infantils amb la participació de dues esportistes del Joventut Handbol la Llagosta, Ariadna Muñoz i Carla Alcalde.

Publicitat

Publicitat

Més notícies