Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

El Vallag perd amb el Súria B, però dissabte podria assegurar l’ascens

El sènior de l’Handbol Club Vallag va perdre el cap de setmana passat a la pista del Súria B per 26 a 25. No obstant això, els llagostencs tindran dissabte una nova oportunitat per assegurar de forma matemàtica l’ascens a la Tercera Catalana Preferent.

Els de Pedro Iglesias rebran la propera jornada la visita del Tortosa B, un rival directe. Si guanyen, s’hauran assegurat l’ascens a falta de dues jornades per acabar la lliga. El partit es disputarà a les 18 hores al Pavelló Antonio García Robledo.

La classificació està liderada pel Parets B, que, amb 34 punts, està empatat amb el Sant Cugat B. Tercer és el Vallag amb 33 punts; quart, el Tortosa B amb 29 i cinquè, el Joventut Handbol la Llagosta B també amb 29. Els tres primers classificats pujaran.

Publicitat

Publicitat

Més notícies