Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El sènior del Joventut Handbol cau a Vic en un partit dolent

El sènior masculí A del Joventut Handbol va caure la jornada passada a la pista del Vic per 29 a 28. Els de Xavi Canalejas van fer una primera part molt dolenta i van marxar al descans amb un desavantatge de sis gols. A la segona part, els llagostencs van reaccionar i li van donar la volta al marcador, però, en el tram final, no van estar encertats i van deixar escapar dos punts molt valuosos. Els llagostencs són desens amb 20 punts i ara rebran la visita del Manyanet B, que és onzè amb 18.

D’altra banda, el sènior B va perdre dissabte en un partit amistós per 26 a 30 contra l’Engolasters d’Andorra. Cal destacar el debut de Frank, porter de l’equip cadet. El sènior B tornarà el proper cap de setmana a la competició i jugarà a la pista de la Salle Montcada. Els llagostencs són cinquens amb 29 punts i els de Montcada, novens amb 18.

Per la seva part, el sènior femení va començar la seva participació al grup D de la Copa Federació amb una victòria sobre el Vic per 21 a 19. La propera jornada, jugarà a la pista del Sarrià-Riudellots, que ve de perdre amb el Parets per 25 a 17.

Publicitat

Publicitat

Més notícies