Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El sènior de la Concòrdia perd (7-2) a la pista del líder

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia va perdre dissabte a la pista del líder, el Teldeportivo, per 7 a 2. Al descans, el resultat era de 6 a 0. A la segona part, les de Tati Torres van jugar molt millor, però la diferència de gols era insalvable i, a més, la portera canaria va estar molt encertada. Amb gols d’Anna i Paula, la Concòrdia es va apropar al marcador. El Teldeportivo va fer després el 7 a 2 definitiu.

La Concòrdia baixa de la segona a la quarta posició amb 36 punts. El Teldeportivo encapçala el grup amb 44 punts, seguit del Joventut Elx amb 37 i del San Isidro amb 36. El proper cap de setmana, l’equip llagostenc rebrà la visita del Club Natació Caldes, que és desè amb 17 punts. El partit es disputarà dissabte a les 16.30 hores al CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies