Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense està molt a prop de l’ascens

IMG_0616El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense està a només dos punts d’assegurar-se matemàticament l’ascens després de guanyar la jornada passada a la pista del Teià Futbol Cinc per 1 a 3. Els de José Manuel Poyato van fer un gran partit i no van donar opcions al cinquè classificat.

Al descans, el resultat era de 0 a 2. A la represa, els de Teià van fer l’1 a 2, però els llagostencs van sentenciar amb un tercer gol. David Soria va marcar dos gols i Marc Fàbregas, un.

El Fútbol Sala Unión Llagostense és el líder amb 52 punts, set més que el segon, el Tiana B, i que el Porqueres, que ha jugat un partit menys. El quart classificat és l’Olimaja amb 38 punts. Només falten cinc jornades per acabar la lliga. Els dos primers pugen, però el Tiana B no ho podria fer perquè té un equip en la categoria superior. Així, en la propera jornada, els llagostencs podrien aconseguir ja de forma matemàtica l’ascens, perquè ara mateix treuen 14 punts al quart classificat.

El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans. També descansarà el sènior B, que tampoc no va jugar el cap de setmana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies