Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Tres jugadores de la Concòrdia, campiones del Torneig Ciutat d’Esplugues

Foto: Twitter del CD la Concòrdia
Foto: Twitter del CD la Concòrdia

Tres jugadores del Club Deportivo la Concòrdia, Anna Escribano, Laia Martínez i Paula Jiménez, s’han proclamat campiones del II Torneig Cadet Ciutat d’Esplugues amb la selecció comarcal Vallès Oriental–Maresme, que va estar dirigida per Tati Torres, entrenadora del sènior de la Concòrdia. Al mateix torneig va participar el cadet del club llagostenc, que va ser eliminat en primera ronda.

La selecció del Vallès Oriental–Maresme va guanyar en una final molt ajustada (3- 2) el Jimbee Roldán de Múrcia. A les semifinals, es va desfer de l’AE Penya Esplugues per 4 a 0 i a la fase inicial va empatar a 2 amb el Futsal Mataró i va vèncer el CE Vincit per 8 a 2.

Diferent sort va tenir el cadet de la Concòrdia, que va perdre els dos partits de la primera fase. Davant l’AE Penya Esplugues va caure per 5 a 0 i contra el Jimbee Roldán va perdre per 6 a 1.

Publicitat

Publicitat

Més notícies