Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

La Colla Gegantera inicia el concurs de dibuix per decidir com serà la nova gegantona

La Colla Gegantera de la Llagosta ha iniciat avui un concurs de dibuix infantil per decidir com serà la nova gegantona. El nou membre de l’entitat llagostenca veurà la llum aquest setembre durant la Festa Major. El concurs compta amb la col·laboració de les AMPA de la Llagosta i de l’Esplai Dijoc.

El concurs està adreçat a infants de 5 a 12 anys i per participar-hi cal dibuixar la silueta de la gegantona, que es troba a les butlletes que ha repartit la colla entre els centres escolars de la Llagosta i a l’Esplai Dijoc. Al dibuix s’ha de pintar la seva cara, el cabell i la seva roba, entre altres elements que cregui necessari cada participant. Les butlletes del concurs s’han de lliurar com a data màxima el 16 d’abril als centres escolars o a l’Esplai Dijoc.

El jurat, que està format per socis i sòcies de la Colla Gegantera, farà públic el guanyador durant la Diada de Sant Jordi, el 23 d’abril, a la plaça d’Antoni Baqué. A més, durant la jornada es farà una exposició amb algunes de les butlletes participants. L’entitat llagostenca ha establert un únic disseny guanyador, que rebrà una caixa d’experiències Kiddy’s Box, uns vals de compra i lots de productes dels comerços col·laboradors de la Colla Gegantera. A més, l’infant guanyador participarà en el procés de naixement de la nova gegantona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies