Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

Ràdio la Llagosta i la Biblioteca van celebrar ahir dimarts el Dia Mundial de la Poesia

taller poesia biblioteca ràdio webRàdio la Llagosta i les alumnes del Taller de poesia de la Biblioteca van realitzar ahir un programa especial per commemorar el Dia Mundial de la Poesia. El programa va incloure poemes escrits per les mateixes dones, especialment per a aquest programa.

El Dia Mundial de la Poesia, declarat per la Unesco el 21 de març, es va commemorar ahir a la Ràdio, ja que dilluns era festiu. Els poemes que es van llegir estaven dedicats a la dona i la proposta formava part de la programació del Dia Internacional de les Dones. L’espai es pot escoltar a l’apartat Últims programes a la carta del web de la Ràdio.

Publicitat

Publicitat

Més notícies