Victòria important del sènior A del Joventut Handbol

0
9

El sènior masculí A del Joventut Handbol la Llagosta va aconseguir el cap de setmana una victòria vital a casa contra el Sant Andreu de la Barca, el segon classificat del grup B de la Segona Catalana. Els llagostencs van guanyar d’un gol (29-28). A falta de quatre jornades per acabar la lliga, el Joventut Handbol és novè amb 20 punts. La propera jornada, després de Setmana Santa, es desplaçarà a la pista del Vic. El seu proper rival és antepenúltim amb 14 punts.

D’altra banda, el sènior B ocupa ara mateix la quarta posició amb 29 punts, després de guanyar el Poblenou C per 30 a 20. Els de la nostra localitat encara tenen opcions de pujar de categoria.

Per la seva part, el sènior femení va perdre per 29 a 18 a Terrassa en el darrer partit de lliga al grup C de la Primera Catalana. Les de la Llagosta s’han classificat en antepenúltima posició amb 8 punts i ara jugaran la Copa.

El Joventut Handbol organitza durant aquests dies un campus de Setmana Santa amb 110 participants.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí