Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Victòria important del sènior A del Joventut Handbol

El sènior masculí A del Joventut Handbol la Llagosta va aconseguir el cap de setmana una victòria vital a casa contra el Sant Andreu de la Barca, el segon classificat del grup B de la Segona Catalana. Els llagostencs van guanyar d’un gol (29-28). A falta de quatre jornades per acabar la lliga, el Joventut Handbol és novè amb 20 punts. La propera jornada, després de Setmana Santa, es desplaçarà a la pista del Vic. El seu proper rival és antepenúltim amb 14 punts.

D’altra banda, el sènior B ocupa ara mateix la quarta posició amb 29 punts, després de guanyar el Poblenou C per 30 a 20. Els de la nostra localitat encara tenen opcions de pujar de categoria.

Per la seva part, el sènior femení va perdre per 29 a 18 a Terrassa en el darrer partit de lliga al grup C de la Primera Catalana. Les de la Llagosta s’han classificat en antepenúltima posició amb 8 punts i ara jugaran la Copa.

El Joventut Handbol organitza durant aquests dies un campus de Setmana Santa amb 110 participants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies