Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Antonio García, convocat per jugar el Torneig Preolímpic

EHF EURO 2016. Breslau (Polen), 26. Januar 2016. In der Hauptrunden-Gruppe 2 trifft Spanien (rot) auf Ungarn (weiß).

El jugador llagostenc d’handbol Antonio García Robledo ha estat seleccionat per disputar amb Espanya el Torneig Preolímpic de Suècia del 8 al 10 d’abril. Eslovènia, Espanya, Iran i Suècia jugaran aquesta competició i els dos primers es classificaran per als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

Espanya s’enfrontarà el dia 8 d’abril a Eslovènia; el dia 9 jugarà contra Iran, que, a priori, és el rival més fàcil, i el dia 10 disputarà el darrer partit contra Suècia. Els dos favorits són Espanya, actual subcampiona d’Europa, i Suècia, però el primer partit contra Eslovènia és vital. Una victòria suposaria un pas gairebé decisiu per a la classificació. No obstant això, en el darrer Campionat d’Europa, el partit entre Espanya i Eslovènia va acabar amb empat a 24.

El seleccionador espanyol, Manolo Cadenas, torna a confiar en Antonio García, que espera aportar el seu gra de sorra perquè Espanya es classifiqui per als Jocs Olímpics. García té una gran il.lusió per estar a Brasil, després d’haver-se perdut ara fa quatre anys els Jocs Olímpics de Londres per una lesió.

Publicitat

Publicitat

Més notícies