Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

La Concòrdia goleja les Corts (8-1) i manté la segona posició

IMG_3276El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda les Corts per 8 a 1 i manté la segona posició a la classificació. Les de Tati Torres han fet un partit molt complet.

En la primera jugada ha arribat l’1 a 0, obra de Cris, que avui ha marcat quatre gols. El 2 a 0 l’ha fet Anna al minut 8. Després, Paula ha enviat una pilota al pal. El domini era local, però les visitants s’han apropat en alguna ocasió a la porteria defensada per Moni, que, al minut 16, ha evitat el 2 a 1 amb una gran intervenció.

Al començament de la segona part, Sonia Blanco ha fet el 3 a 0. Poc després, ha estat expulsada Estefa per doble groga, però la Concòrdia ha marcat el 4 a 0, amb una acció de Cris, tot i jugar amb inferioritat.

Després Cris ha aconseguit dos gols més i Esther un. Les Corts ha marcat el 7 a 1 i Esther ha fet pujar al marcador el definitiu 8 a 1.

El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans i, després, les de la nostra localitat aniran a la pista del líder, el Teldeportivo.

Publicitat

2 COMENTARIS

  1. Buenos días ,quiero dar las gracias a todos los que haceis la cobertura de el club deportivo la Concordia ,por seguir e informar de todos los partidos . Tambien quiero animar a la gente de la Llagosta a que vengan y llenen el pabellon para dar todo el apoyo posible al equipo .Nos quedan dos partidos en casa el dia 9/4 contra el C.N.Caldas y el 23/4 contra el Santa Rosa .El club Organizara un autocar par el desplazamiento a Valencia contra el Ciutat Torrent Valencia .
    GRACIAS POR VUESTRO APOYO UNA VEZ MAS ,( soy un aficionado y apasionado del futbol sala femenino )

    • Gracias a vosotros por las facilidades que nos dais para hacer nuestro trabajo y poder informar de vuestra actividad.

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies