Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Club Deportivo la Concòrdia – Les Corts
El conjunt que entrena Tati Torres rebrà demà la visita de les Corts amb la moral alta després de la victòria a la pista del Vallirana. La Concòrdia defensa la segona posició davant del novè classificat. El partit tindrà lloc a partir de les 17.30 h al CEM El Turó.

Unión Llagostense descans

Unión Llagostense B descans

HANDBOL
Joventut Handbol la Llagosta – Sant Andreu de la Barca
El Joventut Handbol, que ocupa el desè lloc amb 18 punts, jugarà aquesta jornada contra el segon, el Sant Andreu de la Barca. El compromís serà diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 12.45 hores.

Handbol Club Vallag – Parets B
Partit molt important per al Vallag en la seva lluita per l’ascens. Els llagostencs ocupen la tercera posició amb 31 punts, a un dels dos primers classificats, el Sant Cugat C, que és segon, i del Parets B, que és el líder amb un partit més disputat i que és el seu proper rival. L’enfrontament tindrà lloc demà a les 16 hores al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Joventut Handbol la Llagosta B – Poblenou C
El sènior B del Joventut Handbol, que és quart, jugarà diumenge a casa contra el Poblenou C, que ocupa el vuitè lloc amb 17 punts. El partit es disputarà a partir de les 18.45 h al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Terrassa – Joventut Handbol la Llagosta femení
El sènior femení del Joventut Handbol, que és antepenúltim, acaba la fase regular aquest cap de setmana a la pista del Terrassa.

FUTBOL
Montornès Nord – Club Esportiu La Llagosta
La Llagosta, que ocupa la cinquena posició amb 39 punts, jugarà demà al camp del Montornès Nord, que és sisè amb 36 punts.

Raudo y Veloz – Viejas Glorias
El Club Deportivo Viejas Glorias, que és el quart classificat, es desplaça al terreny de joc del segon, el Raudo y Veloz.

PATINATGE
El Club Patí la Llagosta participara diumenge a Sant Pere de Ribes en el Campionat Interclubs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies