Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Darreres passes del procés participatiu per elaborar el nou Pla Local de Joventut

La Regidoria de Joventut continuarà treballant per promoure la participació dels joves en l’elaboració del Pla Local de Joventut 2017-2020. En el marc de la fase de diagnosi participativa, ahir es va celebrar un Fòrum Jove que va comptar amb una assistència molt baixa.

Aquest Fòrum formava part del procés iniciat a finals de l’any passat per copsar l’opinió de la joventut de la Llagosta. Els tècnics que elaboren el Pla Local de Joventut ja s’han reunit amb alumnes de l’Institut Marina i del Centre de Formació d’Adults, amb entitats i amb alguns joves integrats al teixit associatiu de la nostra localitat. També s’han mantingut trobades amb professionals que tracten d’una manera o altra amb els joves.

Segons han explicat fonts municipals, la major part dels joves que van confirmar la seva assistència al Fòrum no van anar-hi fer diferents motius. Ara, se’ls facilitarà la informació i un formulari per recollir la seva opinió.

Amb tota la informació recollida en aquest procés de diagnosi participativa, els tècnics elaboraran una primera proposta de Pla Local de Joventut per al quadrienni 2017-2020.

Publicitat

Publicitat

Més notícies