Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El conjunt amateur del CE la Llagosta perd a casa amb el Sant Fost (1-2)

El primer equip del Club Esportiu la Llagosta va perdre dissabte per 1 a 2 contra el Sant Fost. Després d’aquesta derrota, els de la nostra localitat tenen molt complicada la lluita per l’ascens.

El partit de dissabte va ser de domini de la Llagosta, però amb poca profunditat. El Sant Fost va marcar en l’única ocasió que va tenir a la primera part. La segona part va ser més igualada. Els visitants van aprofitar un contracop per aconseguir el 0 a 2 i sentenciar el partit. Javi va fer l’1 a 2.

La Llagosta ocupa ara la cinquena posició amb 39 punts. Per davant, hi ha la Lourdes amb 53, el Llano de Sabadell B i el Can Mas Ripollet amb 47 i el Santa Maria de Montcada amb 41. Dissabte, els llagostencs aniran al camp del Montornès Nord, que és sisè amb 36 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies