Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

La Policia Local imparteix un curs de seguretat viària

Ja està en marxa una nova edició del Curs de Seguretat Viària que organitza la Policia Local de la Llagosta. Una agent imparteix les classes a alumnes de cinquè de Primària. A les sessions es tracta sobre la circulació amb bicicleta, els vianants i els senyals de trànsit, bàsicament. També s’aprofita per parlar de temes relacionats amb la convivència, com ara quines normes s’han de respectar quan es passeja un gos pel carrer.

Els alumnes de l’Escola Sagrada Família van ser, la setmana passada, els primers a rebre les classes. Aquesta setmana, és el torn dels estudiants de les escoles Joan Maragall i Gilpe. Després de Setmana Santa, es farà el curs a l’Escola Les Planes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies