Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

El Vallag suma una nova victòria en guanyar el Llavaneres (20-35)

El sènior del Vallag va vèncer la passada jornada el Llavaneres per 20 a 35. Els de la nostra localitat tindran  dissabte un enfrontament important en la lluita pel liderat, ja que rebran l’actual primer classificat, el Parets B.

L’equip entrenat per Pedro Iglesias no va tenir problemes per desfer-se d’un dels darrers classificats de la competició. El Llavaneres, que és penúltim i només ha sumat dos punts aquesta temporada, tan sols va aconseguir fer set gols durant la primera part. Això va permetre als llagostencs fer un segon
temps més relaxat.

Després d’aquesta victòria, el Vallag té més a prop l’ascens a Tercera Preferent. Hores d’ara, els llagostencs ocupen la tercera posició amb 31 punts, a un dels dos primers classificats, el Sant Cugat C, que és segon, i del Parets B, que és el líder amb un partit més disputat.

El partit entre el Vallag i el Parets B es disputarà dissabte a les 16 h al Pavelló Antonio García Robledo. Al partit de la primera volta, el resultat va ser d’empat a 36.

Publicitat

Publicitat

Més notícies