Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

La Concòrdia se situa en segona posició en guanyar el Vallirana (2-3)

El sènior del Club Deportivo la Concòrdia va guanyar el cap de setmana a la pista del Vallirana per 2 a 3. El primer gol el va fer Estefa després d’uns minuts de domini llagostenc. Els dos equips van disposar d’alguna oportunitat més durant la primera part, però, al descans, el marcador era de 0 a 1.

La Concòrdia buscava el 0 a 2, però el Vallirana va empatar. Paula va fer l’1 a 2 i Mónica va aturar un penal inexistent a favor del Vallirana. Sandra va marcar l’1 a 3 i les locals van posar emoció al marcador amb un segon gol, però la victòria va ser per a les jugadores de Tati Torres.

Amb aquest triomf, la Concòrdia se situa en segona posició amb 33 punts, a cinc del líder, el Teldeportivo. Dissabte, les llagostenques jugaran a casa contra les Corts, que és novè amb 24 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies