Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La Blanqueta està embarassada i, al setembre, naixerà una gegantona

IMG_3142La Colla Gegantera de la Llagosta ha anunciat avui que la Blanqueta està embarassada. El naixement de la gegantona està previst per al setembre, durant la Festa Major. La ciutadania podrà triar el nom i el disseny d’aquesta nova figura dels gegants de la Llagosta.

L’anunci l’ha fet el cap de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martín, durant la celebració de la setena Trobada Gegantera de la nostra localitat en el marc de la programació d’actes de la festa de Sant Josep. L’activitat ha comptat amb la col.laboració de l’Ajuntament, el Foto-Club la Llagosta, Rems i el Club Esportiu Fondistes de la Llagosta.

En la Trobada han participat les colles Botafocs del Grau de Castelló, Fraga d’Osca, Canovelles, Sant Cugat del Vallès, Sant Vicenç de Montalt, Calafell, el Clot de Barcelona, Sant Andreu de Llavaneres, el carrer Princesa de Barcelona i la Llagosta. A última hora, ha estat baixa el grup de Santa Coloma de Gramenet.

La plantada de gegants s’ha fet a la rambla de l’avinguda de l’Onze de Setembre. Després d’una sessió d’estiraments, ha començat la cercavila. La picada de gegants i el final de festa s’han fet a la plaça d’Antoni Baqué. Durant la jornada, l’associació local Rems ha recollit material d’higiene personal i de neteja de la llar per a famílies de la nostra població.

Publicitat

Publicitat

Més notícies