Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

L’Àrea de la Dona d’EUiA de la Llagosta va organitzar ahir un debat sobre la igualtat

euia dona 2016
Imatge del twitter d’EUiA la Llagosta.

L’Àrea de la Dona d’Esquerra Unida i Alternativa a la Llagosta va debatre ahir sobre diferents temes al voltant de la igualtat entre dones i homes. La formació va voler recuperar la vessant més reivindicativa entorn al Dia Internacional de les Dones.

A l’acte, celebrat a la seu d’EUiA de la Llagosta, es va parlar sobre les dones que han fet possible l’avenç en els drets de les dones, la discriminació laboral que existeix encara quan es continua parlant de professions per a homes i per a dones, sobre educació i mancances socials, entre d’altres qüestions. El col·loqui també va plantejar la necessitat de mirar al món d’una altra manera per construir espais d’igualtat.

El debat, que formava part de la programació per celebrar el Dia Internacional de les Dones a la Llagosta, va ser introduït per Virgínia Jiménez, regidora a l’Ajuntament de la Llagosta. Jiménez ha destacat que amb aquest acte volien també recuperar el sentit reivindicatiu que té el 8 de març.

Publicitat

Publicitat

Més notícies