Divendres, 26 abril 2024
10.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA

Vallirana – Club Deportivo la Concòrdia
Després d’una jornada de descans, la Concòrdia es desplaça aquest cap de setmana a la pista del Vallirana. El conjunt llagostenc és quart amb 30 punts, mentre que el Vallirana és vuitè amb 25. El partit de la primera volta va acabar amb empat a zero.

Unión Llagostense – Granollers
El primer equip del FS Unión Llagostense rebrà demà la visita del Granollers. Els de José Manuel Poyato són líders i el seu rival, desè. L’enfrontament tindrà lloc a partir de les 18 h al CEM El Turó.

Unión Llagostense B – Centelles
El sènior B de la Unión Llagostense jugarà diumenge al CEM El Turó a partir de les 12 hores contra el Centelles. Els llagostencs són tercers i el Centelles, setè.

HANDBOL

Joventut Handbol la Llagosta – Ripollet
Els de Xavi Canalejas jugaran demà dissabte (18.15 h) al Poliesportiu Antonio García Robledo contra el Ripollet. Els llagostencs busquen un triomf per allunyar-se de la zona baixa de la classificació.

Llavaneres – Handbol Club Vallag
El primer equip de l’Handbol Club Vallag es desplaçarà aquesta jornada a la pista del penúltim classificat. Els de la Llagosta són segons.

Tarragona – Joventut Handbol la Llagosta B
El sènior B del Joventut Handbol buscarà a Tarragona un nou triomf per apropar-se encara més als llocs d’ascens.

Joventut Handbol la Llagosta femení – Les Franqueses
El sènior femení del Joventut Handbol jugarà demà dissabte (20 h), al Poliesportiu Antonio García Robledo contra les Franqueses. S’enfronten l’antepenúltim, les de la Llagosta, i el tercer classificat, les Franqueses.

FUTBOL

Club Esportiu La Llagosta – Sant Fost
El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta jugarà demà a casa (19.15 h) contra el Sant Fost. Els d’Humberto Velasco són quarts amb 39 punts i el Sant Fost, vuitè amb 33.

Viejas Glorias – Unión La Salud
El Viejas Glorias rebrà demà la visita de la Unión La Salud. El partit començarà a les 17 h. Els llagostencs no passen per un bon moment, però esperen guanyar a un dels equips de la cua de la classificació.

PATINATGE

El Club Patí la Llagosta participarà demà en la segona ronda dels Jocs Esportius Escolars del Vallès Oriental a Santa Eulàlia de Ronçana i diumenge, en el Torneig de Mataró.

ESCOLES INICIACIÓ ESPORTIVA

Futbol sala
Tots els partits es disputaran a ca n’Arimon.
El benjamí masculí jugarà contra l’Escola Sant Vicenç.
El benjamí femení s’enfrontarà a l’Estació de França.
L’aleví masculí jugarà contra l’Escola Montseny

Handbol
L’aleví masculí s’enfrontarà al Canovelles.

Bàsquet
L’infantil mixt jugarà demà al CEM El Turó contra el Col.legi Mare de Déu de la Salut.

Publicitat

Publicitat

Més notícies