Aspayfacos farà avui un videofòrum d’un documental sobre la diversitat funcional a les dones

0
13

Aspayfacos portarà avui al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí la projecció del documental ¿Qué tienes debajo del sombrero? La sessió de videofòrum, que començarà a les sis de la tarda, està dins dels actes que han programat l’Ajuntament i diversos col.lectius locals per commemorar el Dia Internacional de les Dones a la Llagosta.

El documental explica la vida d’una escultora nord-americana, Judith Scoot, de 62 anys, amb reconeixement internacional després de viure 36 anys en una institució psiquiàtrica. Scott té la síndrome de Down i és sordmuda. El guió i la direcció són de Lola Barrera i Iñaki Peñafiel i el document va ser produït per Julio Medem.

Amb la projecció d’aquesta pel·lícula, Aspayfacos vol fer reflexionar sobre les persones amb diversitat funcional, i, concretament, les dones.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí