Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Aspayfacos farà avui un videofòrum d’un documental sobre la diversitat funcional a les dones

Aspayfacos portarà avui al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí la projecció del documental ¿Qué tienes debajo del sombrero? La sessió de videofòrum, que començarà a les sis de la tarda, està dins dels actes que han programat l’Ajuntament i diversos col.lectius locals per commemorar el Dia Internacional de les Dones a la Llagosta.

El documental explica la vida d’una escultora nord-americana, Judith Scoot, de 62 anys, amb reconeixement internacional després de viure 36 anys en una institució psiquiàtrica. Scott té la síndrome de Down i és sordmuda. El guió i la direcció són de Lola Barrera i Iñaki Peñafiel i el document va ser produït per Julio Medem.

Amb la projecció d’aquesta pel·lícula, Aspayfacos vol fer reflexionar sobre les persones amb diversitat funcional, i, concretament, les dones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies