Diumenge, 21 juliol 2024
24.5 C
La Llagosta

El sènior A del Joventut Handbol perd a la pista del líder

El sènior masculí A del Joventut Handbol la Llagosta va caure el cap de setmana a la pista del Sant Joan Despí B per 32 a 29. Els de Xavi Canalejas van plantar cara al líder del grup, però van ser superats finalment per la bona feina en defensa i en el contraatac dels locals. El Joventut Handbol és desè amb 16 punts i el cap de setmana rebrà la visita del Ripollet, que és dotzè amb 13.

D’altra banda, el sènior B va derrotar diumenge el Tortosa B per un ajustat 37 a 36. Els de la nostra localitat s’han situat en quarta posició amb 25 punts. Els tres primers pujaran directament de categoria. La propera jornada, jugaran a Tarragona contra el desè classificat.

El sènior femení va empatar a 20 a la pista del Pau Casals i ara rebrà la visita de les Franqueses, que és el tercer classificat. Les llagostenques són antepenúltimes.

Finalment, l’equip màster femení va perdre contra el Gavà en el seu partit de presentació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies