Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El Club de Lectura de la Biblioteca participa en la trobada anual de la Xarxa de Biblioteques

Una trentena de persones del Club de Lectura de la Biblioteca de la Llagosta van participar ahir en la trobada anual de Clubs de Lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. L’acte va tenir lloc al teatre Kursaal de Manresa per veure la representació de l’obra El test, de Jordi Vallejo.

El Club de Lectura de l’equipament municipal es troba cada primer dimecres de cada mes per parlar sobre un llibre proposat. L’activitat té lloc a la sala d’exposicions de Can Pelegrí a partir de les 16 h. La novel·la que s’ha proposat per al mes d’abril és Autocompasión de un tonto con suerte, de l’autor llagostenc José Ramón Vera. La trobada serà el 6 d’abril.

Publicitat

Publicitat

Més notícies