Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

L’amateur del CE la Llagosta perd contra un Llano molt violent

El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta va perdre el cap de setmana per 3 a 2 al camp del Llano de Sabadell B, un rival directe en la lluita per l’ascens. Els llagostencs es van trobar amb un ambient molt hostil tant a la graderia com dins del camp. A més, l’àrbitre va perjudicar clarament al conjunt de la Llagosta i va condicionar el resultat final.

El Llano es va avançar en el marcador al minut 17. Nacho va empatar al minut 41. A la segona part, el minut 69, Aitor va fer l’1 a 2. Poc després, l’àrbitre va mostrar la segona groga al llagostenc Iván. En el tram final del partit, el col.legiat va xiular un penal inexistent, que va permetre al Llano empatar. Pràcticament, al minut 90, va arribar el definitiu 3 a 2.

Després d’aquesta derrota, la Llagosta baixa fins a la quarta posició i s’allunya de la zona d’ascens. Dissabte, a les 19.15 h, els d’Humberto Velasco jugaran a casa contra el Sant Fost.

Publicitat

Publicitat

Més notícies