Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

La Colla Gegantera convoca un concurs fotogràfic a Instagram

Foto: Lorena Cervera
Foto: Lorena Cervera.

La Colla Gegantera de la Llagosta va introduint novetats al seu calendari d’activitats. La cursa gegantera, l’estirament per a geganters abans de les cercaviles i el Concurs fotogràfic de Festa Major són algunes de les propostes que la Colla ha anat incorporant.

De cara a la setena Trobada Gegantera de la Llagosta, que se celebrarà diumenge en el marc de les festes de Sant Josep, l’entitat ha convocat un concurs fotogràfic a través de la xarxa social Instagram. El certamen està obert a tothom. Per participar-hi, cal ser seguidor o seguidora de l’usuari GegantsLlagosta a Instagram. Caldrà penjar les fotos a Instagram amb l’etiqueta #lallagostaesgegant16 el mateix 13 de març entre les 9 i 17 h.

La Colla Gegantera ha establert tres premis de 170, 100 i 70 euros en vals de compra dels comerços col·laboradors amb l’entitat. Les bases del concurs d’Instagram es poden consultar al Facebook de la Colla Gegantera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies