La Colla Gegantera convoca un concurs fotogràfic a Instagram

0
31
Foto: Lorena Cervera
Foto: Lorena Cervera.

La Colla Gegantera de la Llagosta va introduint novetats al seu calendari d’activitats. La cursa gegantera, l’estirament per a geganters abans de les cercaviles i el Concurs fotogràfic de Festa Major són algunes de les propostes que la Colla ha anat incorporant.

De cara a la setena Trobada Gegantera de la Llagosta, que se celebrarà diumenge en el marc de les festes de Sant Josep, l’entitat ha convocat un concurs fotogràfic a través de la xarxa social Instagram. El certamen està obert a tothom. Per participar-hi, cal ser seguidor o seguidora de l’usuari GegantsLlagosta a Instagram. Caldrà penjar les fotos a Instagram amb l’etiqueta #lallagostaesgegant16 el mateix 13 de març entre les 9 i 17 h.

La Colla Gegantera ha establert tres premis de 170, 100 i 70 euros en vals de compra dels comerços col·laboradors amb l’entitat. Les bases del concurs d’Instagram es poden consultar al Facebook de la Colla Gegantera.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí