Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Diversos actes per commemorar avui dimarts el Dia Internacional de les Dones

La Llagosta commemora avui, 8 de març, el Dia Internacional de les Dones. Els actes centrals de la programació d’activitats tindran lloc aquesta tarda a la plaça de l’Alcalde Sisó Pons, a la porta del Centre Cultural.

A les vuit, es procedirà a la lectura del manifest de commemoració de la jornada, a càrrec de la regidora d’Igualtat, Conchi Jiménez. La lectura s’emmarcarà en l’acte que han preparat per a l’ocasió les colles dels Saltats i els Volats i Veus de Dona. La idea que es voldrà transmetre és la del treball per l’empoderament de les dones de la Llagosta. Els organitzadors repartiran entre les persones assistents frases escrites per dones que conviden a reflexionar i a actuar. La iniciativa vol crear espais de conversa sobre els drets de les dones.

Abans de la lectura del manifest, el Centre Cultural acollirà a partir de dos quarts de set un concert de Rusó Sala, que ha preparat el Centre de Formació d’Adults. Rusó Sala és una cantant de la localitat empordanesa de Roses que basa la seva música en sons de la mediterrània. Sala ha col·laborat amb altres músics com ara Rosa Zaragoza.

D’altra banda, aquesta tarda, la Biblioteca farà una sortida al Teatre Kursaal de Manresa per veure l’obra Test. L’activitat, a més, forma part de les trobades anuals dels Clubs de lectura de les biblioteques de la Xarxa de la Diputació de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies