Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

Ràdio la Llagosta emetrà recomanacions de llibres dels alumnes de 5è i 6è curs de Primària de l’Escola Gilpe

Gilpe - Punt de llibre
Estudiants de 5è i 6è de l’Escola Gilpe, als estudis de Ràdio la Llagosta.

Ràdio la Llagosta emetrà a partir de demà, 8 de març, i fins al 15 d’abril una sèrie de recomanacions literàries dels alumnes de 5è i 6è curs de Primària de l’Escola Gilpe. Es tracta de 47 microespais que es podran escoltar de dilluns a divendres uns minuts abans de la primera i la segona edició de l’informatiu radiofònic local Contrapunt, a les 13.30 i a les 20 h.

Durant aquests microespais, que porten com a nom Punt de llibre, els infants parlen de les lectures que durant aquest curs fan a l’escola, de l’autor de l’obra que han seleccionat i també fan un petit resum de la trama. Amb aquesta iniciativa conjunta de Ràdio la Llagosta i l’Escola Gilpe, es vol promoure entre els escolars l’afició per la lectura i treballar aspectes com l’expressió oral i la comunicació radiofònica.

A més de l’emissió diària, l’audiència podrà escoltar o descarregar-se els microespais Punt de llibre des del web de la Ràdio (www.radiolallagosta.cat) o mitjançant un canal propi que es crearà amb la plataforma Ivoox. Aquesta iniciativa conjunta de l’Escola Gilpe i Ràdio la Llagosta coincideix enguany amb el 50è aniversari del centre educatiu i els 30 anys de l’emissora municipal.

El director de l’Escola Gilpe, Héctor Gil, ha explicat que les sensacions i experiències que han viscut els escolars amb la gravació dels diferents microprogrames de ràdio han estat molt positives. Gil s’ha mostrat molt satisfet d’aquest projecte i ha agraït a l’emissora municipal el suport rebut. Pel que fa als actes del 50è aniversari de l’escola, Héctor Gil ha afegit que encara s’està treballant en la confecció del programa d’activitats, però que els exalumnes tindran un paper fonamental en aquesta celebració.

Publicitat

Publicitat

Més notícies