Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El sènior A del FS Unión Llagostense empata a la pista del penúltim

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va empatar dissabte a dos gols a la pista del Baix Montseny. Els de José Manuel Poyato van fallar molt davant de porteria i només van sumar un punt contra el penúltim classificat del grup B de la Primera Nacional Catalana.

El Baix Montseny va fer l’1 a 0 en l’única ocasió que va tenir durant la primera part. Abans del descans, els llagostencs van empatar. A la segona part, els de la nostra localitat es van posar per davant, però, en l’últim minut, el Baix Montseny va empatar. David Soria i Juan Carlos van fer els gols llagostencs.

El sènior A del FS Unión Llagostense es manté en primera posició amb 46 punts; segon és el Porqueres amb 41 i tercer, el Tiana B amb 38. El proper cap de setmana, la Unión Llagostense rebrà la visita del Granollers, que és desè amb 21 punts.

D’altra banda, el sènior B va guanyar per 2 a 6 l’Escola Pia Santa Anna de Mataró. Els llagostencs són tercers amb 37 punts i ara jugaran a casa contra el Centelles, que és setè amb 27 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies