Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El Joventut Handbol farà durant aquest mes activitats de promoció de l’handbol base

joventut handbol
Foto: web Joventut Handbol la Llagosta. 

El Joventut Handbol la Llagosta portarà a terme durant aquest mes de març tot un seguit d’activitats que tenen com a objectiu la promoció de l’handbol. Els principals destinataris de les propostes són els infants i joves de la nostra localitat. Les activitats s’emmarquen en la programació del Dia Internacional de les Dones.

Aquesta setmana, es posa en marxa la campanya Comparteix l’handbol amb els teus amics i amigues. Les jugadores i els jugadors dels equips de base poden portar de manera gratuïta un amic o una amiga als entrenaments que fan al Poliesportiu Antonio García Robledo. D’aquesta manera, qualsevol infant podrà fer un tast d’handbol. La campanya es desenvoluparà al llarg de tota la setmana a partir de les 17.30 h.

Una altra activitat per promocionar l’handbol de base tindrà lloc durant les vacances escolars de Setmana Santa. Del 21 al 14 de març, el club llagostenc oferirà un campus d’handbol per a nois i noies de 6 a 12 anys. Les activitats es desenvoluparan de nou del matí a dos quarts de dues. El campus és totalment gratuït i les places estan limitades a 150 participants. Les inscripcions es poden fer al web del club www.joventuthandbollallagosta.com o al Pavelló Antonio García Robledo els dimarts i dijous, de 17.45 a 20 h, fins al 17 de març.

D’altra banda, ahir es va presentar el conjunt màster femení del club. El Pavelló Antonio García Robledo va acollir el primer partit amistós que va disputar el conjunt. L’equip convidat va ser el Gavà. L’enfrontament va acabar amb el resultat d’1 a 10. La presentació va finalitzar amb un dinar popular. A l’acte van assistir l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; el regidor d’Esports, Jordi Jiménez; i la regidora d’Igualtat, Conchi Jiménez. El partit s’emmarcava en la programació del Dia Internacional de les Dones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies