Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Convocat el Concurs fotogràfic Dia Internacional de la Dona

El Foto-Club la Llagosta ha convocat la 23a edició del Concurs fotogràfic Dia Internacional de la Dona. El certamen compta amb la col.laboració de l’Ajuntament. El tema del concurs és la dona. Les imatges hauran de reflectir les diferents realitats de les dones a la societat.

S’han establert dues categories, una de joves, de 12 a 17 anys, i una altra, d’adults, a partir dels 18 anys. Cada autor pot presentar un màxim de tres fotografies. Les imatges han de ser enviades en format JPG al correu electrònic fotoclublallagosta@gmail.com. S’admetrà qualsevol tècnica fotogràfica. La inscripció és gratuïta. El termini d’admissió finalitza el 6 de maig.

El Centre Cultural acollirà el 13 de maig a partir de les 19 hores el veredicte i el lliurament de premis. En aquest mateix espai hi haurà de l’1 al 30 de juny una exposició amb una part de les obres presentades. El jurat estarà format per membres del Foto-Club la Llagosta. Cada concursant només podrà optar a un premi. En categoria juvenil, el guanyador rebrà un marc de fotografies digital. El segon premi és un altaveu per a smartphone i el tercer, uns auriculars. En adults, el primer premi són 100 euros; el segon, 60 i el tercer, 30.

Publicitat

Publicitat

Més notícies