Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

L’ACIS suspèn Forastocks i organitzarà una jornada a la primavera

L’Associació de Comerciants (ACIS) de la Llagosta va decidir finalment no fer la fira Forastocks, que s’havia d’haver celebrat diumenge, per les prediccions de mal temps. L’ACIS organitzarà com a alternativa un acte de més envergadura la propera primavera.

El president de l’entitat comercial, Jaime Carretero, ha indicat que volen obrir la participació a un major nombre d’establiments. La junta directiva de l’ACIS ha començat a treballar per donar forma a l’esdeveniment. La intenció és, segons Carretero, fer un acte “més gran, introduint més actors i col·laborant amb alguna associació” ampliant fins i tot l’horari a tot el dia. L’ACIS també parlarà amb els responsables municipals per comptar amb l’Ajuntament en l’organització de la jornada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies