L’ACIS suspèn Forastocks i organitzarà una jornada a la primavera

0
16

L’Associació de Comerciants (ACIS) de la Llagosta va decidir finalment no fer la fira Forastocks, que s’havia d’haver celebrat diumenge, per les prediccions de mal temps. L’ACIS organitzarà com a alternativa un acte de més envergadura la propera primavera.

El president de l’entitat comercial, Jaime Carretero, ha indicat que volen obrir la participació a un major nombre d’establiments. La junta directiva de l’ACIS ha començat a treballar per donar forma a l’esdeveniment. La intenció és, segons Carretero, fer un acte “més gran, introduint més actors i col·laborant amb alguna associació” ampliant fins i tot l’horari a tot el dia. L’ACIS també parlarà amb els responsables municipals per comptar amb l’Ajuntament en l’organització de la jornada.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí