Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

La Llagosta guanya l’Escola de Futbol Base de Sentmenat amb un gol de Sebi

El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta va guanyar dissabte l’Escola de Futbol Base de Sentmenat per 1 a 0. L’únic gol del partit el va fer Sebi.

La Llagosta jugarà la propera jornada un partit gairebé decisiu al camp del Llano de Sabadell B, un rival directe en la lluita per la segona plaça. El conjunt llagostenc és el quart classificat al grup 8 de la Quarta Catalana amb 39 punts, a onze del líder, la Lourdes, i a dos del segon, el Llano, i del tercer, el Can Mas de Ripollet.

Cada vegada està més clar que la Lourdes serà l’equip que pujarà directament. La lluita dels llagostencs és per la segona posició, que dóna dret a jugar la promoció d’ascens. La Llagosta ja va derrotar en el partit de la primera volta el Llano de Sabadell B i ara necessitaria un altre triomf. El conjunt de Sabadell ha disputat un partit menys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies