Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

El primer equip del FS Unión Llagostense guanya el segon classificat i és més líder

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va aconseguir dissabte una victòria molt important (3-2) contra el segon classificat, el Porqueres. Els llagostencs van fer el gol del triomf a falta de poc més d’un minut per al final del partit. Al descans, el resultat era d’empat a un gol. Juanan, Juan Carlos i Yousef van fer els gols locals. Abans de l’inici del partit, es va retre un homenatge a Sergio Mármol i la seva mare va fer la sacada d’honor. En el partit de la primera volta, el Porqueres va guanyar per 3 a 2.

Amb aquesta victòria, el primer equip de la Unión Llagostense suma 45 punts amb 18 partits disputats. El segon classificat és el Porqueres amb 38 punts i 17 partits, mentre que el Tiana B suma 37 punts en 16 partits.

El proper cap de setmana, la Unión Llagostense anirà a la pista del Baix Montseny per jugar contra un dels darrers classificats del grup.

D’altra banda, el segon sènior de l’entitat es desplaçarà el cap de setmana al terreny de joc de l’Escola Pia Santa Anna de Mataró. Tant el conjunt de la Llagosta com el seu proper rival estan situats a la zona alta de la classificació al grup A de la Primera Territorial.

Publicitat

Publicitat

Més notícies